Skola

Sitter på skolan och har precis ätit. Har prec fått reda på att vi ska ha 4 proc den här veckan och 2 v dem är imorgon :S Aja, nu ska jag plugga. Hörs.
Pusspuss

I'm not dead

Heeey bitches! :D
Nej, jag e inte död, har kommit hem från sthlmsresan nu. Kan berätta kort att kryssningen med min mamma, sandra och sandras mamma var den roligaste kryssningen jag vart med om. Igår natt sov jag hos min faster och mina halvkusiner Fanny och helge. Vi hade superkul och var vaken till 5 på morgonen så jag  e trött nu. Har handlat ett par skor från scorett och en mascara under resans gång. Hörs mer imorgon med bilder för nu ska jag slagga.
PUSSÄLSK
Såhär kan det se ut när vi e i farten ;)

Packa

Hellluuuu,
Sorry för dålig update men ja ha haft mycket att göra. Igår blev de plugg hos love. Efter att ja skrivit en dikt till svenskan så sprang jag och Hanna iväg till parfymshoppen för att köpa ett gele-kit till att bygga naglar. Jag knäppte före och efterbild så ni får se hur det blev. Dock har jag inte hunnit tanka in bilderna till datorn så det får vänta. Idag har det vart hemstudiedag. Jag började med att jobba hemma sen skjutsade min pappa mig till skolan vid halv 1. Vi har typ 20 arbeten som ska vara inne nästa vecka :S Aja, nu packar jag för jag drar ju till sthlm imorgon ;) Phaaartheey ! Tar ledigt från skolan dom sista timmarna på fredag för att hinna med tåget :)
aja, pusssochkram sötnoisar!

EN VANLIG DAG

shushu Sweeties ! :)
Kom precis hem. Har vart och kollat på elit-bandylägret på IP :) Ikväll blire kanske afrodans? :D Aja, måste plugga nu.
Puss

På varsin sida av vägen, som en främling för varan'

Vart tog föralltid vägen?

Hemma från innebandyn ny, träningen va skitkul ! :)

Veckan:
Haha tror jag behöver bättra på mina paintkunskaper xD



Godnatt Bitches, nerds, Honeys and everybode else! :)

<3333

INNEBANDY

Sitter här och kollar på vinterjacka. Canada goose? Fjällräven? får se vad det blir ;) Iaf så äre innebandy nusnart ! :) ska bli kul ! :) Hörs efter träningen sötnosar ! :)


Älskade Ängel

Satt på skolan och vi fick i uppgift att skriva en dikt. Vi försökte och försökte, sen kom vi på: Du är likadan som min nya klänning, billig x) haha det låter inte kul men fan va vi skratta. Men serri, jag kommer inte på en dikt, nån som har ngt förslag? :S På fredag kl 1 tar vi tåget ner till sthlm, på kvällen går vi sedan på Birka Paradise, jag, sandra, mami och catta :) Phaartheey !:D Efter skolan blire först plugg sen innebandy. Vi måste träna upp oss till nästa match, vi förlorade ju mot bollnäs men det var för dom spelade så jävla fult ;) Snart äre ju nästa skol-dm match också :D Aja, nu ska vi ha spanska -.-

Önskelista/uppdatering från skolan

Snälla tomten (a) ;)

Plattång med en massa lockfunktioner :)
Ögonfransförlängning (inte lösögonfransar utan fast förlängning)


Här är min önskelista Mamma :)

TV

Sitter och kollar på nån film som heter shooter. Love Har lagt ute en ekl bild på mej på sin bdb :@ menmen, man ska bjuda på sig själv :P Nu är jag riktigt trött så jag ska sova. Hörs imorgon.
GODNATT

Finished

Nu är jag klar med städningen. Vet inte vad jag ska göra, e så rastlös. Imorgon e det skola men vi har sovmorgon till 20 över 9 :) Ska kanske slagga hos mormor inatt så slipper jag gå upp så tidigt.
Hörs senare.

BUSIGT

Kvällen igår var mysig!  :) först var vi hos lena. Måns kom med roliga kommentarer:
Mamma, jag älskar dig så mycket så mitt hjärta bankar ända till Ryssland x) Han sa också: mamma, är det sant att kineser har kalsonger upp till munnen? x) Haha lillmåns e bra rolig han x) Sen blev det Henry och vi hade det mysigt. Nu sitter jag hos mormor därför att Henriette skulle till kyrkan. mamma vill att jag ska hem för att julstäda-.- Aja, Det blir Finlandsfärja nästa helg ändå! :D Vi ska åka med Birka paradise tror jag. Det blir jag, mamma, catta och Sandra som kommer att åka båt. Efter båtresan ska jag stanna en kväll i sthlm eftersom mamma, pappa och Dannie ska på Globen horse show. Medans dom e där ska jag vara med min faster, fredrik och hans barn Helge. kanske att Fanny och Elsa e där också? det hoppas iaf jag på ! :)


Eva och Adam

Tjululu

Henriettes pappa är bäst! När jag trodde att jag skulle vara själv med mammas kompisar och la t att jag inte hade ngn skjts så såg henriettes pappa det så han erbjöd sig att hämta mig :D N har jag vart hos Henry ett tag och jag ska sova här. Jag har käkat ben and jerry's och haft det mys! Henry har sttit vid datorn och jag har kollat på Harry Potter och de vises sten. Va fan ett bra tag sen man såg den nu x) Nu ska vi sova eller, vi ska iaf kolla på eva och adam.
Sov så gott alla (inga) som läser bloggen.

Pussochkram


FIFAN

GAAAAAAAAH, henriette och jag skulle leka ikv men så måsta hon va hemma ikv så jag skulle t henne. Jag e på Ljusdal och har ingen skjuts hem till henne ! TRÅKIGASTE LÖRDAGEN PÅ LÄÄÄÄNGE!
Sitter vid Ovves dator men han e inte hemma. Tog en av hans bilder. Ovve goes PartilleJohnny x)


Jag vet vem jag är, när jag e hos dig

Nu ska jag egentligen städa, sen blire lena. Kanske lägger ut en kvällens outfit sen? :)
Vi ska äta middag hos henne och bara mysa. Har egentligen inte lust med mys ikv, jag vill göra ngt roligare. Phaartheey någon ? :D aja, ni får ha det så bra :)

Hannas Party ! :D

Bilderna sen festen ! :)
hahaha, sandra fick för sig att göra en kullerbytta xD


Sen bestämde sig födelsedagsbarnet som blivit 18 för att också göra en xD

Aja, det där var någa av bilderna iaf. Tack Hanna för att jag fick komma och grattis igen ! :)
Puss

Dålig upptadering

Hejsan!
Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft så mkt att göra. Igår vare fest hos Hanna för hon fyllde 18. Grattis Hanna! Festen var riktigt rolig med mycket trevligt folk :) Idag har det varit innebandymatch men vi förlorade. ÄCKELBOLLNÄS! aja, nästa gång tar vi dom. Ikväll blire middag hos Lena efter middagen vet jag inte vad det blir, Nån som vill ses? :)
Pussochkram /Sofie

SAKER SOM MÅSTE GÖRAS

Haaay
Innebandyn ikv gick inte så bra, kändes som om att jag var helt borta. Sen glömde jag klubban i idrottssalen men som tur var tog hanna med den. Nu har jag kollat på Mammas pojkar och just nu kollar jag på Glee Club. Skitbra tycker jag ! :)
Saker som måste göras:
1, shoppa, är jävligt trött på alla kläder nu
2, Me, myself and I dag med ansiktsmask och sånt. Känns som om det varit stressigt på sista tiden.
3, Köpa ny mjukisdress
4, tänka på vad jag vill ha i julklapp
5, skriva prao-uppgiften (tror den ska vara inlämnad imorgon)
5, SOVA
Sov gott alla små söta människor!

Hold your head up high and this pain will die

Tjululu
Hsd idag då. Blev klar med Selma lagerlöf iaf -.- Ikväll är det som sagt innebandy för på lördag äre match mot bollnäs i söderhamn ! :D Tränat har jag också gjort idag (i'm so duktig). Nej, nu ska jag slänga mig in i duschen därför att innebandyn är bara "prat" inför matchen. Efter innebandyn blire mammas pojkar som jag faktiskt tycker e jättebra ! :D Jag älskar Bobbys mamma Naima.
Naima:- Du får ta inte Jean
Bobby: Jag kommer inte rösta ut jean ikv. Aldrig i livet
Naima: Jag din mamma, jag bestämma också. Du ta inte Jean!
(tror dom sa så)
Det är så jävla bäst när hon går runt och frågar alla om de är oskulder xD

Asså hur fan orkar Bobby med sin mamma? x)


Aja, Peace out


Ny dag



Typ sitter och "pluggar". Har ganska mycket att göra. Ikväll blire innebandy sen mammas pojkar. Imorgon blire troligtvis pharthey! :D Aja, jag måste jobba vidare.
Pusspuss på er


NO NIGHTMARES

Halluuuuu Everybody! :)
Ikväll har jag inte gjort så mycket (gaaaah, jag skulle ju tränat idag men jag e så lat! SKÄRPNING!) Iaf, ikväll har jag gjort en header åt hanna + hjälpt henne att sätta in den :) Tror den blev ganska bra faktiskt. :)
Imorgon är det HSD (som jag redan sagt) och jag säger det igen, det ska fan bli hur jävla skönt som hellst ! :D
Aja, sov sött allihopa, no nightmares!
Såhär blev headern fast större. Läs hannas blogg här! <3

Lantis söker fru

Jupps, det är dom där bondarna ikväll va? Är det bara jag som nästan skäms lite när dom visar den rödhåriga bonden med mustach som typ våldspussade en av tjejerna för nått avsnitt sedan? x) Efter det kanske det blir plugg eller något. Imorgon är det hemstudiedag och det ska bli ganska skönt. Tummen upp för det ! :)
Peace out

I'm starting with the girl in the mirror

Hellu.
Satt prec och läste en av mormors citatböcker och såg ett citat: " Människor vill inte förändra, därför att då måste dom ändra sig själv". Jag tycker faktiskt att det stämmer helt och hållet. Egentligen skulle jag vilja säga så mycket men det gör man inte för att då blir man känd som jobbig. Jag tror att alla är rädd för någon slags förändring, även jag. Till exempel, en dag hade jag på mig ett par glasögon utan styrka på glasen för att jag tycker att det är snyggt, då kommer en kille fram till mig och säger: - varför har du sånna där glasögon för? det e ju fult. SERIÖST, tror han att jag bryr mig om vad han säger eller? Jag har väll på mig vad jag vill och lyssnar inte på honom. Jag tar inte åt mig av sån skit.
.
På andra ställen är det jättemånga som har sådana glasögon (från bikbok) och ingen säger ngt till dom därför att i större städer är det tillåtet att vara som man är, men så känns det inte som att det är i Ljusdal. I ljusdal måste man hålla sig inom ramarna och inte sticka ut för att passa in. Just därför vill jag flytta ifrån Ljusdal så fort som det bara går. Nu ska jag iallafall försöka ändra på mig själv. Jag ska ha på mig vad jag vill och inte bry mig om vad andra säger därför att jag vill vara mig själv, sådetså.
Jag tycker att alla ska ändra lite på sig själva och låt andra vara som dom är.
Tänker lite på Michael Jacksons låt
,
"Man in the mirror"
I'm Starting With The Man In
The Mirror
I'm Asking Him To Change
His Ways
And No Message Could Have
Been Any Clearer
If You Wanna Make The World
A Better Place
Take A Look At Yourself, And
Then Make A Change
Haha sorry för ett deprimerande inlägg men jag måsta bara.
Mina kära Nördglasögon <3

Schoolbabe

Shushu!

Nu sitter jag på skolan. Vi har haft So-prov. Jag tror det gick bra ! ;) Ikväll är det öppet hus på broman. Kanske ska dit, vi får se :) Anja sa prec att jag skulle göra nån jävla praouppgift i engelska ;O jag har inte ens börjat och det skall redovisas idag men jag tror hon ljuger bara.
Asså, jag har typ börjat ta med datorn till skolan varje dag ;O fattar inte att jag orkar. Har även märkt att jag börjar uppdatera bloggen riktigt mycket nu, I'm a good writer bitch ;) Aja, nu ska jag typ dränka mig i en hink eller typ gå i skolan.

Over and out



GODNATT

Nu ska jag sova, blev inte så mycket gjort ikväll men lite träning inför provet blev det. Imorgon blire både veckans nyheter och so-prov. Sist på veckans nyheter hade  jag 2/12 rätt så jag måste VERKLIGEN bättra mig.
Nu ska jag vila min överbelastade SO-hjärna.
Godnatt sötnosar!

ÄNDRADE PLANER

Mamma blir försenad så det blir inge afro för moi ikväll :( Jaja, då blire nog mer plugg ikv ist :)!
puss

MORMOR FFS!

Sitter hemma hos mormor. Vi var på coop och där träffade jag Cagla och henriette. Jag stod och pratade med dom ett tag och sen började jag tänka: "vart var mormor?" :S Jag ringde henne och då sa hon att hon åkt hem för hon hade stått ute och väntat på mig men jag hade inte kommit. Hon hade tydligen också ringt på mobilen men den hade jag ljud av på så jag började att hem till mormor -.- men som tur var så fick jag Pannkaka när jag kommit dit. Haha x) aja, ikväll är det Afrodans och det ska bli jättekul för jag har typ missat afron i 4 veckors tid men idag tänkte jag göra comeback ! ;) ska försöka tvinga med mamma också. Ikväll äre andra avenyn mm så det blir nog bara tv efter afron.

SKOLA

Update från skolan. Alla utom cissis handledargrupp (den som jag är i) ska få gå till Tryggve idag. Medan dom är där får vår grupp ha Matte/No -.- Aja, ikväll blire troligtvis afrodans och det ska bli kul. Måste hinna med plugg också därför att vi har SO-prov imorgon med lag och rätt. Det är så jävla mkt i skolan nu och jag gillare inte.

Peace out





GodNatt gott folk

Kom hem från innebandyn för ett tag sedan och träningen va skitkul ! :)
nu ska jag sova. godnatt allihopa! :)

INNEBANDY

Nu ska jag äta därför kl 7 börjar innebandyträningen som är väldigt efterlängtad. Ska försöka komma på ett sätt att få in filmen på bloggen :)

Pussochkram

P!nk

Dagens Musikdrog! P!nk är bäst! Att se henne live i globen var helt underbart !!!!

WTF :O

WTF! Det går inte att ladda upp ju. det står att filen inte är i rätt format från mobilen. Nån som vet hur man gör ? :S x)

FILM

Tjueeee!

Kom prec hem från skolan (eller gympan kke man säger). Malin fick täcka mig när jag skulle gå in i bussen för jag hade gympashorts och stövlar på mig och det va inte fint ! x) Nu försöker jag få nån koll på videofyme, ska ladda upp filmen på Manne och henry, håll ut, den kommer snart ;) snart ere innebandy :)

ha det bra tills dess!


Månad: November Datum: Whatever

Tjaaaa
Typ sitter här och gör typ inget. är det nå bra på tvn ikv eller?
Innan kvällen e slut ska jag hinna:
1, plugga
2, tv
3, ta bort sovgrejorna efter Henriette
4, sova
5, data
Hur ska jag hinna? aja, jag kommer nog på nått sett. Jag kanske kan strunta i 1:an? det låter bra tycker jag ! ;)
puss

Hiss vs Diss

Tänkte göra en liten hiss och diss- lista
1, Snö, snart börjar skidsäsongen. Fan vad jag skall åka ! :)

2, Henriette, hon tar fan över mitt liv snart men faaaan vad kul vi har, Manne hade ju också en liten fot med i spelet i helgen. Vår planering via anteckningar på datorn var bäst x)

3, Fredagsmys (söndagsmys). Alla pratar om att söndag är den värsta dagen i veckan därför att skolan börjar men jag tycker faktiskt att Söndagen e en av de bästa dagarna. Ingen klagar på en om man tar det lugnt. Suck on that ;)

4, Max Holtz blogg. Skitbra blogg verkligen!   Läs den här :)

5, Die hard 4 <3 superbra film, verkligen ! :)

6, Språkresan till Malta kommer närmre och närmre :)




1, Snö, fyfan alltså. Försnö innan kylan kommit blir bara blask. En stor tumme ner för det!

2, Dagar som man absolut inte har lust för något sen säger någon att det ska bli ngt kul. Man bygger upp förhoppningar och sen visar det sig att det var något jävligt tråkigt -.-

3, Finlandsresan är inställd :(

4, Jag har inget bättre för mig än att sitta vid datorn.

5, Nästa helg är det nått läger för elevrådsrepresentanter i bollnäs och jag har absolut ingen lust -.-







Chilla

Tjue!
Henriette har åkt hem och jag tar det bara lugnt. Vi får se om det blir en promenad på måga eller om drar ut och springer. Imorgon är det innebandyträning och jag längtar. Jag har missat 3 träningar pga vaccination och prao men imorgon blire träning! :D
Ha det bra !
Puss

Mys

Hejsan allihop!

Sitter framför körslaget med farfar,mamma,pappa, dannie och Henry. Mamma och pappa har kommit hem från sundsvall och mamma hade köpt ett par skitfina stövlar till mig! Tack mammie! Ikv ska vi bara ta det lugnt.

Pussochkram

Ny header


Idag har Henriette och jag vart ute och fotograferat. När vi kom in satte vi oss och redigerade bilder och jag gjorde en ny header. Vad tycker ni ? ? :) det kanske blev lite mycket rosa men det får ni leva med. Inatt ska henry sova hos mig igen och vi ska ha det mysigt. Filmen ska laddas upp snarast!
Pussochkram <3

Hahahahah

HAHAHHAHAHAHAH XD Manne och jag har mobbat henriette hela kvällen! Hon hymnotiserades och nu är hon skittrött och skitsur! Har filmer från när hon dampar loss som ska upp sen x)

Tills dess får ni ha det bra! pussochkram

Hemma

Hejsan!
Nu är jag hemma från stockholm. Det har varit 3 superroliga dagar! Skriver mer sen
pusss

Här ska det vara en rubrik

Hejsan allihopa. Jag e för trött för att komma på en rubrik.

jag var ju sjuk hela fredagen och halva lördagen (eller egentligen hela lördagen) men jag blev bättre framåt kvällen så jag gick på Jörgens fest. Där träffade jag Sandra, Johnna och Jonna. Senare under kvällen stack jag och Sandra hem till sandra där Tea och Hannele också va'. Vi kollade på en "skräck" film som heter "The Uninvited". Jag hade redan sett den en gång så jag tyckte den inte va så läskig men den får godkänt iaf.  När vi kikat klart tog jag en taxi hem och sov. Jag sov till kl 12 idag och jag har aldrig kännt mig tröttare. Idag har jag typ bara tagit det lugnt. Kan knappt äta nått, jag har ätit ett äpple på hela dagen x)
aja men nu ska jag inte vara deprimerad. Imorgon kväll drar jag till Sthlm och ska ha kul hade jag tänkt (hur fan ska jag orka det? x) )
Pussochkram <333

6 November

Hej allihopa!

Ligger hema ochh är sjuk. Jag tog jue svinissprutan igår så det kanske är den jag blivit sjuk för ? :S Jag är iaf hemma från skolan idag. sitter och kollar på nått random-program på tvn. Sms-bomba mig så jag har nått att göra!

Pussochkram<33


5 November

Hejsan allihopa!
Idag är det hemstudiedag och nej, jag är inte på skolan som jag brukar vara utan jag är hemma ! :) Jag typ höll på att sova över, vaknade 2 min innan man skulle ha loggat in så jag kastade mig på telefonen och ringde Cissi (min handledare) x) Ikväll ska jag försöka göra en ny header till bloggen och det ska jue bli skitkul tycker jag ! ska jag ha en annan bakgrund också? :) Justdet en sak till, jag redigerade bilder igår men när jag skulle lägga ut en av bilderna på bloggen så slutade bloggen att fungera, och publishme (där man lägger upp bilder) fungerar fortfarande inte :S är det någon mer som har problem?
aja, ha en bra dag. Puss <333

4 November

Hur mår ni? Jag mår bara bra. Vet ni varför ? :D Vi spelade Skol-DM match mot Stenhamre och vi vann! :D Vi krossade dem med 5-2 (tror jag att det var) och jag gjorde ett av målen (det e tillåtet att skryta på min blogg (a) ) Men det va ju inte bara jag,  utan Signe, Hanna, Julia och Agnes gjorde också mål (gjorde Tea ett mål också?) Om Tea också gjorde mål så vann vi med 6-2 iaf :) Vi spelade faktiskt riktigt bra med tanke på att vi aldrig hade spelat tsm med varandra som ett helt lag. Visst många av oss spelar ju innebandy på riktigt men det var några som inte gjorde det och dom var riktigt grymma och vi spelade bra som lag. BRA SPELAT TJEJER! :D Haha, Cagla och jag hade våra fighter på plan, tex som när vi sprang in i varandra så vi rev halva sargen på kortsidan. En gång snubblade jag på hennes klubba ramlade och flög genom luften xD
Ikväll har jag typ bara pluggat och kollat klart med prao-plats. På måndag nästa vecka ska jag praoa på skokompaniet, på tisdag ska jag praoa hos en Modefotograf i sthlm, på onsdagen ska jag praoa hos Cornelia i sthlm som tillverkar smycken, På torsdag praoar jag hos pappa (sen blire troligtvis hockey på kvällen) och på fredag blire skokompaniet igen :)
Nu ska jag sova, Ni får ha det så jättebra så hörs vi imorgon!
PussochKram! <333

BÖRJAR OM PÅ NYTT

Nu har jag bestämmt mig. Jag tog bort den gamla bloggen med fjortis-domänen. Från Tiiepsofie.blogg.se till Bjorksofie.blogg.se. Ni har jue tjatat om att jag ska blogga mer och nu ska jag försöka. Nu ska jag verkligen börja!

Idag har det bara blivit plugg för min del. Jag har också letat praoplats. är det någon som har något förslag? Imorgon är det Innebandy dm och det ska bli skitkul ! Men nu ska jag fixa lite med den nya headern. Pussochkram <333

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0